Ποιος είναι το αφεντικό στη ζωή σου;

Αναρωτήσου ποιος είναι τελικά: Ο εργοδότης σου ή εσύ; Διάβασε παρακάτω...

Ποιος; Ποιος; Θέλω να ξέρω ποιος!

Ποιος είναι λοιπόν το αφεντικό στη ζωή σου;

Γιατί μπορείς να πεις άνετα ότι είναι ο εργοδότης σου αλλά είναι αυτό αλήθεια; Για αναρωτήσου; Εσύ δεν επέλεξες να πας να ζητήσεις εργασία; Άρα δεν το επέτρεψες;

Θα έλεγα ξεκάθαρα λοιπόν ότι αφεντικό στη ζωή του είναι αυτός/ή που επιλέγει τι θα κάνει και το κάνει! Και όχι αυτός που είναι αναγκασμένος προκειμένου να μην χάσει την εργασία του, να κάνει αυτό που του λένε και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες έως και καταπιεστικές.

 

Εάν κάποιος τώρα από εσάς καταλάβει και συνειδητοποιήσει τι λέω θα αναρωτηθεί φυσιολογικά μήπως να αναθεωρήσει την θέση που βρίσκεται και αν θα μπορούσε να κάνει κάτι άλλο πολύ καλύτερο; Αυτό θα είναι υγιές αν το κάνει και φυσικά το προτείνω!

 

Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση εκείνου που λέει "μια χαρά είμαι εδώ, ποιος τρέχει να ψάχνει αλλού" και ας μην είναι ευτυχισμένος αληθινά. Το παθαίνουν αυτό οι άνθρωποι όταν παραδώσουν πια τα όπλα και φοβούμενοι να δοκιμάσουν κάτι που αγαπούν και να απελευθερωθούν. Προτιμούν το σίγουρο καναβούρι στο κλουβί τους! Κάποιοι μάλιστα έχουν και χρυσά κλουβιά! Έλα όμως που την σημερινή εποχή ούτε το καναβούρι δίνουν πια...

 

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Τότε εγγράψου εδώ από κάτω για να λαμβάνεις κι άλλα ενδιαφέροντα άρθρα και κατέβασε δωρεάν τον οδηγό "Η τέχνη της αυτοματοποιημένης επιχείρησης στο διαδίκτυο"!

arrow
arrow

privacy Τα στοιχεία σας δεν δίνονται σε καμία περίπτωση σε τρίτους