Στείλε μου Email503
YouTube
YouTube
Instagram
Telegram

Νοοτροπία - Mindset: Η λάθος νοοτροπία σε οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια και βεβαιότητα σε μεγάλες και επίπονες αποτυχίες.

Από τον Εμμανουήλ Μιχαλίτση

Όπως καταλαβαίνεις αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί ανάλογα με το τι νοοτροπία έχεις, ανάλογα είναι και τα αποτελέσματα που έχεις.

Είτε αυτό αφορά το Online Business που είναι Online Marketing - Digital Marketing.

Στην ουσία εάν δεν έχεις πετύχει (τουλάχιστον οικονομικά που είναι το θέμα μας εδώ, αφορά όμως όλη σου τη ζωή σφαιρικά), σημαίνει ότι δεν έχεις την ανάλογη νοοτροπία – συμπεριφορά, ευγενικά διατυπωμένα.

Θα θέσω ως παράδειγμα μια νοοτροπία που είναι επικίνδυνη και τροφή για αποτυχία: τον αυτοσχεδιασμό χωρίς να γνωρίζεις τι κάνεις, κοινώς τη «ζαριά». Είτε πετύχεις θετικό αποτέλεσμα είτε όχι είναι καθαρά θέμα τύχης χωρίς καμία συνειδητή συμμετοχή, κάτι που αργά ή γρήγορα θα οδηγήσει στην αποτυχία ή την μη έναρξη της επιτυχίας και μάλιστα «ψυχολογικά» θα δημιουργήσει μια αποτρεπτική δύναμη αδίκως και δικαίως ταυτόχρονα.

Δεν χρειάζεται περισσότερη ανάλυση για να καταλάβεις την ουσία, την βάση αυτού που λέω. Οφείλεις λοιπόν να αλλάξεις νοοτροπία και αυτό θα γίνει σταδιακά ακολουθώντας τις ορθές συμβουλές.

Αποτυχία ίσον επιτυχία

Κάποιοι μόλις τους έρθει η πρώτη δυσκολία τα παρατάνε ή κοντεύουν να πάθουν κατάθλιψη. Θα αναρωτιόταν κάποιος τρίτος «μα τι να πετύχει ετούτος; Στο πρώτο μάθημα τα παρατάει! Και να του έρθουν κι άλλα δεν θα τα βγάλει πέρα».

Δωρεάν εγγραφή στο Newsletter!

Σεβόμαστε τα στοιχεία σου & δεν τα μοιραζόμαστε με τρίτους

Η δυσκολία, το εμπόδιο είναι μάθημα, εκγύμναση, πρόκληση για να ξεπεραστεί και όχι το αντίστροφο. Εδώ απαιτείται η νοοτροπία. Δεν δίδονται μαθήματα – εμπόδια που δεν ξεπερνιούνται! Απλώς όταν κάποιος δεν έχει την σωστή νοοτροπία αυτοτρικλοποδιάζεται και χειροτερεύει την κατάσταση του όταν ρίχνει την ευθύνη αλλού! Αυτό καθυστερεί την επάνοδο του.

Είδες τι κάνει η λάθος νοοτροπία; Κοστίζει …

Οπότε άκου αυτόν που γνωρίζει αυτό που θέλεις να πετύχεις, δεν είναι κακό να δώσουμε χρήματα για αυτό! Είναι επένδυση! Εξάλλου κι εσύ για να αποκτήσεις χρήματα κάποιοι θα σου τα δίνουν για κάτι που θα προσφέρεις, αν εσύ θέλεις μόνο να παίρνεις και να μην δίνεις, σκέψου αν έχεις τέτοιους ανάλογους αυριανούς πελάτες, δεν θα δίνουν και δεν θα βγάλεις ποτέ χρήματα! Να λοιπόν μια ευκαιρία αλλαγής νοοτροπίας.

Από το τίποτα δεν έρχεται τίποτα.

Εύχομαι να κατάλαβες το νόημα …

Παραμένω στην απλότητα, καλή συνέχεια,

Μάνος

ΥΓ.: Θα ήθελες μια ιδιαίτερη μουσική συλλογή με 20% έκπτωση; Δες την εδώ!