Πως με την εκπαίδευση “Η ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ - KICK START” θα σπάσεις το οικονομικό αδιέξοδο με εισοδήματα "από όσα θες εσύ" και πάνω

Ratings & reviews for Emmanouil Michalitsis
 • Ολοκληρωμένη πλήρης εκπαίδευση για να βγάζεις χρήματα

 • Είσοδος εφόρου ζωής συμπεριλαμβανομένων των Updates

 • Κορυφαίο Support

 • Εύκολα: όλα τα βήματα κλικ προς κλικ

Όχι δεν πρόκειται για κάποιο μαγικό κόλπο, ούτε θα σου εμφανιστούν ξαφνικά με κάποια ταχυδακτυλουργικά τρικ όλα όσα επιθυμείς μπροστά σου.

Όμως … σου ανοίγω μπροστά σου τις στρατηγικές που μου έφεραν και φέρνουν επιτυχία, για να αλλάξεις οικονομικά ριζικά τη ζωή σου.

Με τις στρατηγικές μου θα σου δείξω …

Πως θα ήταν η ζωή σου; Πως θα σου φαινόταν;

Όταν θα μπορούσες …

 • … επιτέλους να αγόραζες ένα καινούργιο αυτοκίνητο
 • … επιτέλους να έκανες το (πολυπόθητο) μακρινό υπερατλαντικό ταξίδι
 • … να αγόραζες για τα παιδιά σου υψηλής ποιότητας φαγητά και ρούχα
 • … να κάνεις τα σεμινάρια και εκείνα τα πράγματα που πάντα ήθελες και και και …

Με το Online Marketing έχεις αυτήν την ευκαιρία. Το Online Marketing είναι για μένα η τελειότερη επιχείρηση του πλανήτη. Δεν χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο.

Όμως STOP!!! Αν σκέφτεσαι ότι πληκτρολογώντας μια παράγραφο θα πέσουν τα χιλιάδες ευρώ από τον ουρανό στον τραπεζικό σου λογαριασμό, τότε είσαι σε λάθος δρόμο.

Η επιτυχία δεν έρχεται με την φαντασία ως δια μαγείας, δεν γίνεται με κάποια θεωρητικά κόλπα και τρικ. Η επιτυχία είναι το σύνολο της ΔΡΑΣΗΣ και της ορθής νοοτροπίας. Τίποτα άλλο.

Με αυτήν την συμπεριφορά - στάση - διάθεση - νοοτροπία πέρασα κάθε εμπόδιο, δεν μου αντιστάθηκε τίποτε προς την επιτυχία.

Ωστόσο εργάζομαι όπως θέλω, όποτε θέλω και με όποιον θέλω. Η αρχή ήταν και η δυσκολότερη.Για να προχωρήσουν άνθρωποι όπως εσύ σύντομα, χωρίς να κάνουν τα ίδια λάθη και χωρίς να χρειάζεται να ανακαλύψουν ξανά τον τροχό, δημιούργησα την Η ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ - KICK START.

Θα μάθεις σε λίγο περισσότερα. Πριν μπούμε σε λεπτομέρειες, λίγα λόγια για μένα.

Κάπου τη δεκαετία του ΄80 στο χωριό μου στη Κρήτη

Με λένε Εμμανουήλ Μιχαλίτση …

Ξεκίνησα ως μαθητευόμενος μηχανικός αυτοκινήτων για 2 χρόνια κάτι που δεν ακολούθησα και μετά από διάφορες εργασίες στον τομέα του τουρισμού, σπούδασα στην σχολή ΒΑΚΑΛΟ Art & Design ως Αρχιτέκτονας εσωτερικών & εξωτερικών χώρων.

Δεν συνέχισα σε αυτόν τον τομέα …

Μετά εργάστηκα κάποια χρόνια αλλάζοντας συνεχώς επαγγέλματα, όπως κηπουρός σε ξενοδοχείο αλλά και σε ιδιωτικά σπίτια, συντηρητής σε ξενοδοχείο, σε οικοδομή σοβάδες και καλούπια, σε ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, υπεύθυνος σε διαφημιστικό γραφείο καταλλήγοντας μετά από αρκετή ζήτηση, να κάνω μεγάλες τοιχογραφίες σε επαγγελματικούς, ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους, παιδικά δωμάτια, σχολεία και νηπιαγωγεία και άλλα …

Λεπτομέρειες από αυτήν την καλλιτεχνική εργασία, μαζί με την παρακάτω, θα δεις ιδιωτικά μέσα στην εκπαίδευση 😉

Αυτοδίδακτος μουσικός, ξεκίνησα με 3χορδο μπουζούκι και συνεχίζω με κρητικό λαούτο! Έχω την τιμή να συμμετέχω στο συγκρότημα ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΕΙΦΑΡΟΝ …

Αρκετά πριν φτάσω στην τελευταία εργασία που έκανα ερευνούσα στο internet, πριν ακόμα βγουν τα κινητά! Καθώς έζησα κάποια χρόνια στην Γερμανία και μετά από αρκετό καιρό έρευνας, με καθήλωσε ένα γερμανός πρωτοπόρος στο Online Marketing και αυτά που έλεγε: ήταν σαν να εξέφραζε τις λέξεις που ήθελα να πω!

 • … εργασία από όποιο μέρος μπορεί να έχει σύνδεση στο internet (τώρα κάνω το κινητό μου WiFi Hotspot)
 • … όποιες και όσες ώρες θέλω εμπνέομαι και μπορώ να εργάζομαι
 • … αυτοματοποίηση στο μεγαλύτερο μέρος της επιχείρησης μου (85%) χωρίς την παρουσία μου
 • … ψηφιακά προϊόντα, χωρίς στοκ και παραγωγή

Συνειδητοποίησα ότι όλα τα παραπάνω που ήθελα ήταν εφικτά, κάποιοι τα έχουν κάνει ήδη και απλά ήθελα κι εγώ.

Το πήρα απόφαση και συνέχισα χωρίς να τα παρατήσω ή να παρεκκλίνω ως το τέλος και συνέβη. Μπορείς κι εσύ αρκεί να μην τα παρατήσεις.

“Τι είναι Η ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ - KICK START;”

Ωραία, πρόσεξε!

Είναι μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε τεχνικές στο Online Marketing για να σε κάνουν super Online Marketer.

Αναλυτικά μαθήματα - ενότητες για το πως να ξεκινήσεις να έχεις εισόδημα ταυτόχρονα με άλλες δραστηριότητες ή στήνοντας full time μια σταθερή και υγιείς επιχείρηση.

Ενότητα προς ενότητα στήνεις μια δυνατή και σταθερή βάση την Online επιχείρηση σου. Γιατί μόνο έτσι με μια σταθερή και δυνατή βάση μπορεί να έρθει σταθερά και αυξανόμενα η επιτυχία σου.

Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - KICK START εμπεριέχει και μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση στο Affiliate Marketing (χωρίς δικά σου προϊόντα) και παράλληλα την άμεση συνεργασία μαζί μου. Λεπτομέρειες εντός!

Δεν είναι υπέροχο;

Δεν χρειάζεται να ανακαλύψεις ξανά τον τροχό.

Τι ακριβώς θα μάθεις σε μία από τις καλύτερες εκπαιδεύσεις στον ελληνικό χώρο;

Φυσικά δεν θα πάρεις κάτι έτοιμο και ούτε το μαγικό ραβδί. Για αυτό θα σου δώσω μια εικόνα από τις ενότητες και τα θέματα που σε περιμένουν να πετάξεις με την επιχείρηση σου.

Σημαντικό: Θα βρεις μέσα τα νεότερα Tipps, Trends και εργαλεία. Είναι πάντα σε ενημερωμένη κατάσταση με τα νεότερα από τον χώρο, συμπληρώνονται ενημερώσεις - updates, που δεν πληρώνεις επιπλέον και ούτε κάποιο επιπλέον κόστος υπάρχει από πίσω.

Οι εκπαιδεύσεις βασίζονται στη ρήση “ας μην κάνεις το απλό δύσκολο”!

Απλά χρειάζεται να περνάς από την αρχή ως το τέλος της εκπαίδευσης όλες τις ενότητες στην σειρά, είναι έτσι δομημένη βήμα βήμα και θα ήταν “επικίνδυνο” να προσπερνάς τις ενότητες ή να αυτοσχεδιάζεις. Εσύ ορίζεις που θα σταματάς και θα συνεχίζεις.

 • Στην πρώτη βασική ενότητα μπαίνεις στα βασικά. Οι βάσεις για την επιτυχία σου, για να μην κουνάει ή καταρρεύσει το οικοδόμημα σου. Δίπλα στους δύο βασικούς κανόνες, που χρειάζεται να μην ξεχνάς, θα μάθεις τα 8 βήματα προς την επιτυχία.

 • Εδώ θα στήσουμε τις στρατηγικές. Τώρα χρειάζεσαι επισκεψιμότητα - Traffic και θα μάθεις να χειρίζεσαι και να χρησιμοποιείς τα διάφορα συστήματα. Θα μάθεις πολλά για το E-Mail Marketing και το οργανικό Traffic.

 • Σε αυτό το επίπεδο θα μάθεις στρατηγικές για την προβολή της ιστοσελίδας και των προϊόντων σου.

 • Σε αυτό το στάδιο θα πάρεις επαγγελματικές μεθόδους στο χέρι.

Πλέον δεν στέκεται κανένα εμπόδιο στην επιτυχία σου. Σήκωσε τα μανίκια, στρώσου κάτω και φτάσε το ως το τέλος χωρίς να τα παρατήσεις. Έχεις όλες τις ευκαιρίες του κόσμου. Ανεξάρτητα με το αν μείνεις στον ελληνικό χώρο, φύγεις στο εξωτερικό ή γίνεις digital nomad, με την εκπαίδευση Η ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ - KICK START οι δρόμοι είναι ανοιχτοί.

Μόνο αν δεν κάνεις τίποτα δεν θα γίνει τίποτα, είναι τόσο απλό.

Θυμάσαι; Μιλήσαμε αρχικά για στρατηγικές επιτυχίας, ρίξε τότε μια ματιά μέσα …

“9 λόγοι που δεν μπορείς να αντισταθείς ώστε να δεις αυτές τις στρατηγικές επιτυχίας”

 • Ακόμα και αν δεν έχεις καμία ιδέα από το θέμα πως φτιάχνεται μια ιστοσελίδα ή το E-Mail Marketing: Καθοδηγείσαι με τέτοιο τρόπο από την αρχή, από την βάση για να καταλάβεις εύκολα και να τα εφαρμόσεις.
 • Στην εκπαίδευση Η ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ - KICK START δεν θα μάθεις μόνο τα βασικά πως να στήσεις επιτυχημένα την επιχείρηση σου. Εκπαιδεύεσαι και για την νοοτροπία σου (mindset). Η γκρίνια δεν σου φέρνει επιτυχία. Με μια θετική στάση και νοοτροπία περνάς κάθε εμπόδιο.
 • Με το Affiliate Marketing μπορείς να ανάψεις αμέσως την μηχανή παραγωγής των χρημάτων σου.
 • Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για τα updates.
 • Έχεις εφόρου ζωής πρόσβαση στην εκπαίδευση.
 • Έχεις το πλεονέκτημα ότι τις στρατηγικές αυτές ΔΕΝ τις έχω δει (όχι όλες) ακόμα στην ελληνική αγορά. Έχεις ένα ξεκάθαρο προβάδισμα.
 • Έχεις ένα κορυφαίο VIP Support.
 • Με τις στρατηγικές αυτές έχουν στηθεί επιχειρήσεις που κάνουν 2,5 εκατομμύρια ευρώ τζίρο το χρόνο και 350.000€ - 450.000€ τζίρο κάθε μήνα. Το μόνο που σου λείπει να φτάσεις εκεί, είναι να στρωθείς με σηκωμένα τα μανίκια στην εργασία!
 • Παίρνεις μια επιπλέον έξτρα ειδική εκπαίδευση (Affiliate Marketing) για να έχεις άμεση συνεργασία μαζί μου με κέρδη για σένα από 50%-80% κι αυτό μπορείς να το εφαρμόσεις ΑΜΕΣΩΣ!

“Πως θα μπορούσε να αλλάξει η ζωή σου με την εκπαίδευση Η ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ - KICK START;”

Και το καλύτερο: Αισθάνεσαι απλά ελεύθερα, η ζωή είναι ξαφνικά ανάλαφρη σαν πούπουλο. Η συνεχής πίεση και ο φόβος για την επόμενη αδυναμία πληρωμής επειδή δεν φτάνουν τα χρήματα εξαφανίζεται. Πλέον βλέπεις επιτέλους πάλι την ζωή σου να αποκτά άλλη διάσταση σε κατάσταση ευημερίας. Αυτό το απερίγραπτο αίσθημα ικανοποίησης …

Αυτή η εκπαίδευση είναι μαγεία ...

... αν βέβαια αφουγκραστείς αυτά που θα διαβάσεις επί της ουσίας και όχι επιφανειακά. Πάμε παρακάτω και θα καταλάβεις τι εννοώ!

Ο τρόπος αυτός μάθησης είναι το πέρασμα από την αμάθεια στην μάθηση και στην πρακτική εφαρμογή αμέσως – άμεσα και φυσικά καταλήγει στον στόχο: να βγάζεις χρήματα.

Το σχήμα της εκπαίδευσης: Από την αμάθεια – πας στην παρακολούθηση των Video – αμέσως εφαρμόζεις όσα σου δείχνονται (κάνεις ακριβώς αυτό που σου δείχνω, μιμείσαι) – και έτσι η έμμεση εμπειρία αρχίζει και γίνεται άμεση σταδιακά.

Σταδιακά ολοκληρώνοντας αυτήν την εκπαίδευση από το μηδέν, φτάνεις σε ένα επίπεδο να βγάζεις τα πρώτα σου χρήματα και στο αμέσως επόμενο  επίπεδο μπαίνεις στα πιο μεγάλα εισοδήματα.

Και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα εννοώ, το στάδιο που στέκεσαι μόνος με την Online επιχείρηση σου, με τα δικά σου Projects αυτόνομα, ανεξάρτητα, αυτοδύναμα.

Η μαγεία συμβαίνει στο τέλος της εκπαίδευσης (φυσικά και κατά τη διάρκεια της), που θα έχεις δει όλες τις τακτικές σε εφαρμογή και θα τις έχεις ο ίδιος κάνει και εφαρμόσει σε αναπαραγωγή - με μίμηση, τότε η εμπειρία αρχίζει να επιδρά σε σένα και να σου βγαίνει η γνώση αυτόματα και αυθόρμητα!

Είναι ένα ιδιαίτερο είδος μάθησης, απόλυτα αποτελεσματικό για το πως να στήσουμε μια επιχείρηση στο Internet, με τις περισσότερες διαδικασίες της σε αυτοματοποίηση.

Ο βασικός μας στόχος είναι: η αυτοματοποίηση και τα πολλά χρήματα.

Και η όσο το δυνατόν λιγότερη παρουσία μας, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να πούμε ότι βγάζουμε εύκολα και έξυπνα χρήματα και δεν είμαστε σκλάβοι στην εργασία μας!

ΑΝΙΣΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΥΠΕΡ ΣΟΥ:

Γνωρίζεις πόσο κοστίζει να σπουδάσεις σε κρατικό ή ιδιωτικό πανεπιστήμιο όλα αυτά που θα μάθεις εδώ;

Ένα πτυχίο Digital Marketing από κρατικό πανεπιστήμιο ή ιδιωτικό κοστίζει από 900€ έως 1200€ και ολοκληρώνεις και κάποια από αυτά  ΧΩΡΙΣ την απόκτηση πρακτικής εμπειρίας και εφαρμογής. Δηλαδή ότι έμαθες θα το εφαρμόσεις εσύ χωρίς καμία εγγύηση επιτυχίας, αυτό βέβαια όχι σε όλα τα προγράμματα.

Εκπαίδευση από TOP Experts της ελληνικής αγοράς κοστίζει από 2000€ και πάνω.

Εδώ όμως αυτό δεν συμβαίνει ...

Δεν θα πληρώσεις ούτε 900€ ούτε 1200€.

Και κάθε βήμα που κάνεις το εφαρμόζεις αμέσως, σου το δείχνω στην οθόνη σου μπροστά σου κι εσύ χρειάζεται απλώς να κάνεις αυτό που σου δείχνω! Και το αποτέλεσμα το έχεις αμέσως!

Το πρακτικό αποτέλεσμα, αυτό που σου λείπει δηλαδή από την θεωρία, το έχεις αμέσως ταυτόχρονα με την μελέτη της θεωρίας.

Είναι τέτοιου τύπου η εκπαίδευση, είναι τέτοια η δύναμη της!

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ:

Μέσω αυτής της εκπαίδευσης …

…προχωράς ακόμα και αν δεν έχεις καμία πρωτύτερη γνώση και εμπειρία στις Online επιχειρήσεις.

…στο τέλος της, αποκτάς την εμπειρία έμμεσα και άμεσα ταυτόχρονα, καθώς κάνεις με «μίμηση» όσα σου δείχνονται.

Βασική προϋπόθεση εδώ είναι να κάνεις ακριβώς αυτό που σου δείχνω, χωρίς να παρεκκλίνεις ή να αυτοσχεδιάζεις. Αν δεν το κάνεις αυτό, το πιθανότερο είναι να μην λειτουργήσουν οι τεχνικές και να καταλήξεις να μην γνωρίζεις πως να προχωρήσεις και φυσικά δεν θα βγάλεις χρήματα. Μόνο που σε αυτό δεν θα φταίω ούτε εγώ, ούτε οι τεχνικές, αλλά μόνο εσύ.

Για αυτό είναι σημαντικό να κρατηθείς στις οδηγίες.

Στη συνέχεια της ολοκλήρωσης της εκπαίδευσης σου, σίγουρα δεν μπορείς να έχεις αποκτήσει την εμπειρία 10 χρόνων μαζεμένη (νομίζω είναι λογικό και κατανοητό), όμως έχεις μια πολύ δυνατή και σταθερή βάση να προχωρήσεις με αυτά ακριβώς που έχεις μάθει και στα επόμενα σταδιακά βήματα να αυξήσεις ακόμα περισσότερο τα εισοδήματα σου.

Πλέον γνωρίζεις …

“Ακόμα κάτι πάνω στο θέμα να βγάζεις χρήματα με το Online Marketing ...”

Αρκετοί με ρωτούν: “Εμμανουήλ, πότε θα ξεκινήσω να βγάζω χρήματα;” και αυτό που απαντώ είναι ότι εδώ χρειάζεσαι λίγη υπομονή και κυρίως την απόφαση σου να παραμείνεις μέχρι το τέλος. Στην αρχή τα χρήματα έρχονται λίγα λίγα και σιγά σιγά και μπορεί να κάνεις κάποια λάθη και να έρθουν αποτυχίες. Δώσε στον εαυτό σου χρόνο και προπάντων μην κάνεις ΠΟΤΕ ένα πράγμα! Μην τα παρατήσεις ποτέ!!! Αυτό θα ήταν το μεγαλύτερο λάθος, που θα μπορούσες να κάνεις.

Το αναφέρω συχνά αλλά το υπογραμμίζω και τώρα: Δεν μπορείς από σήμερα ως αύριο να έχεις ένα εκατομμύριο στον λογαριασμό σου. Ακόμα κι αν είναι εκεί έξω πολλοί που το λένε με λαμπερά projects. Και με αυτό να πιάνουν πελάτες. Αυτό είναι εντελώς άκυρο απλά!

Ο καθένας που είναι σήμερα με σοβαρό τρόπο επιτυχημένος, εργάστηκε πολύ και το άξιζε. Και συχνά δεν ήταν ο εύκολος δρόμος.

Θα χτίσεις με την εκπαίδευση Η ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ - KICK START μια σωστή επαγγελματική βάση. Είτε κάνεις το χόμπι σου μια μηχανή χρημάτων είτε το ήδη offline επάγγελμα σου. Δεν έχει καμία σημασία. Μπορείς να κάνεις Online Marketing σε κάθε τομέα και κατηγορία.

Χρειάζεται μόνο να το θέλεις και μετά να το κάνεις. Από μόνο του δεν γίνεται τίποτα. Και όπως είπαμε, χρειάζεσαι λίγη υπομονή και την κατάλληλη νοοτροπία …

Όπως είπαμε παραπάνω στην εκπαίδευση Η ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ - KICK START δεν είσαι μόνος - μόνη.

Οπότε εξαρτάται από σένα …

Θέλεις να συνεχίσεις να γκρινιάζεις και να παραπονιέσαι ή θέλεις να απολαμβάνεις τα βράδια την μπύρα σου ή το ποτό σου; ΟΜΩΣ: Αν ήθελες το πρώτο, θα είχες ήδη σταματήσει από πιο πάνω να διαβάζεις. Άρα δέχομαι ότι θέλεις να πάρεις το πεπρωμένο σου στα χέρια σου και θα κάνεις πολύ περισσότερα από την ζωή σου.

Τότε κάνε το πρώτο βήμα και εξασφάλισε την είσοδο στην εκπαίδευση. Κάνε το για σένα και τους αγαπημένους σου.

Κάτι ακόμα πριν κάνεις εγγραφή στην εκπαίδευση: Είναι ήδη εξακριβωμένο ότι η εκπαίδευση αυτή έχει ευκαιρίες που ακόμα δεν έχουν αναπτυχθεί στην ελληνική αγορά, για αυτό απλά ξεκίνα να εφαρμόζεις.

 • Ολοκληρωμένη πλήρης εκπαίδευση για να βγάζεις χρήματα
 • Είσοδος εφόρου ζωής συμπεριλαμβανομένων των Updates
 • Κορυφαίο Support
 • Εύκολα: όλα τα βήματα κλικ προς κλικ

Αποφάσισε ΤΩΡΑ για μια ζωή χωρίς περιοριστικούς όρους από τους άλλους και θα βρεθούμε σε λίγο μαζί στην άλλη πλευρά!

Γίνε τώρα μέλος της εκπαίδευσης

ΥΓ.: Εγώ μπόρεσα να ζω καλύτερα τη ζωή μου με τις τεχνικές αυτές … Πότε θα το κάνεις εσύ;

ΕΔΩ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Επίσης: Έχει ήδη προετοιμαστεί η μεγάλη μας συνάντηση, το προσωπικό μας ραντεβού, όπου θα τα πούμε όλα από κοντά. Στο μεγάλο σεμινάριο … Εφόσον γίνεις μέλος της εκπαίδευσης και είσαι στην λίστα του Newsletter μου, θα λάβεις ειδοποίηση πότε και που θα γίνει, για πρώτη φορά στην Αθήνα. Μείνε συντονισμένος - συντονισμένη …

Και πριν από αυτό: Μια ομάδα - group στο Facebook ετοιμάζεται για την εκπαίδευση, όπου όλα τα μέλη μεταξύ τους αλληλοβοηθιούνται και αλληλουποστηρίζονται με κοινό γνώμονα την επιτυχία προς τα εμπρός και άνω. Φυσικά με την εποπτεία και παρουσία μου! Άλλο ένα επιπλέον βοηθητικό εργαλείο και support πρώτης κλάσης και εντελώς χωρίς κόστος! 

Καλή συνέχεια!

Γίνε τώρα μέλος της εκπαίδευσης

Γίνε ο εαυτός σου

Απόλαυσε την συντροφικότητα

Απόλαυσε τα ταξίδια σου

Ισορρόπησε μέσα σου

Απόλαυσε την θάλασσα

Απόλαυσε την οικογένεια σου

Απόλαυσε τη φύση

Απόλαυσε τις βόλτες σου

Απόλαυσε την ξεκούραση σου

Απόλαυσε τα αγαθά σου

Απόλαυσε το καλό φαγητό

Χόρεψε και τραγούδησε

 • q-iconΤι είναι η "ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ - KICK START;

  Είναι μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση με screen recording videos, όπου ότι βλέπεις το εφαρμόζεις αμέσως (μιμείσαι). Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης αποκτάς την εμπειρία έμμεσα και στο τέλος γίνεται άμεση, δηλαδή φτάνεις στο σημείο να κερδίσεις τα πρώτα σου χρήματα στο internet.

 • q-iconΧρειάζομαι τεχνική κατάρτιση ή προηγούμενη εμπειρία και γνώσεις;

  Όχι. Υπάρχει όμως μια πολύ βασική προϋπόθεση που χρειάζεται να τηρηθεί, διαφορετικά, καθώς λείπει η εμπειρία αρχικά, μπορεί να είναι η αιτία να μην έχει επιτυχία η εργασία σου. Αν σου δείχνουν άλλα και άλλα εσύ κάνεις, δεν θα σε οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Πιστή εφαρμογή, διότι όλα δείχνονται κλικ προς κλικ.

 • q-iconΥπάρχουν κι άλλα κόστη στη συνέχεια για την εκπαίδευση;

  Κανένα. Έχεις είσοδο στην εκπαίδευση εφ’ όρου ζωής και σε όλα τα updates που θα γίνονται.

 • q-iconΠως μπορώ να μπω στην εκπαίδευση;

  Πάτησε απλά πάνω στα 3 κουμπιά (buttons) που βρίσκονται λίγο παραπάνω και γράφουν “Γίνε τώρα μέλος της εκπαίδευσης”.

 • q-iconΕίναι κατάλληλη για μένα αυτή η εκπαίδευση;

  Η εκπαίδευση είναι έτσι δομημένη που είναι κατάλληλη για κάποιον εντελώς αρχάριο καθώς όμως και για προχωρημένους. Για προχωρημένους οι τεχνικές αυτές δεν είναι πάντα ίδιες και μπορούν να εμπλουτίσουν την εμπειρία τους και οι εντελώς αρχάριοι “σας παίρνω εντελως από το χέρι”, δείχνοντας σας κλικ προς κλικ τι χρειάζεται να κάνετε!

 • q-iconΕίναι τα στοιχεία μου ασφαλή;

  Τα στοιχεία σου είναι 100% ασφαλή, δεν μεταφέρονται σε τρίτους και είμαστε πλήρως συμμορφωμένοι με την πολιτική απορήττου (DSGVO). Κάθε πληρωμή γίνεται μέσα της “Made in Germany” πλατφόρμας ασφαλών πληρωμών Digistore24.

 • q-iconΤι συμβαίνει αν έχω κι άλλες ερωτήσεις ή απορίες;

  Υπάρχει άριστο Support με άμεση ανταπόκριση, τις περισσότερες φορές εκτός κλασικού ωραρίου σε αυτό το E-Mail: support@start-business-smart.com.

 • q-iconΕίναι η εκπαίδευση μου ακόμα ενεργή;

  Ναι. Η εκπαίδευση είναι ενεργή ακόμα και από την στιγμή που την αγόρασες δεν έχεις μπει ούτε μία φορά.

 • q-iconΚαθυστερεί η απάντηση από το Support

  Λάβε υπόψην σου ότι οι απαντήσεις στα μηνύματα έρχονται μαζικά. Συνήθως απαντιούνται άμεσα χωρίς κάποιο ωράριο, υπάρχει όμως και η πιθανότητα καθυστέρησης 48 ωρών ή αν πέσουν Σαββατοκύριακα και εορτές. Αμέσως την επόμενη εργάσιμη ημέρα κάθε ερώτηση θα απαντηθεί. Πρόσεξε επίσης τον φάκελο με τα ανεπιθήματα μηνύματα στο E-Mail σου, μπορεί να έχει έρθει η απάντηση και να την βρεις εκεί!

 • q-iconΠοιος είναι ο βαθμός δυσκολίας της εκπαίδευσης;

  Αν κάνεις όλα όσα σου δείχνονται τότε ο βαθμός δυσκολίας καταρρίπτεται και δεν υπάρχει. Όλα ξεκινούν από την δική σου όρεξη για πειθαρχία και εφαρμογή και φυσικά αν θα διαθέτεις χρόνο. Όσο περισσότερο είσαι σε αυτά τα πλαίσια, τόσο συντομότερα θα φτάσεις στον στόχο που είναι να βγάζεις χρήματα και αυτό χωρίς δυσκολία!

 • q-iconΤεχνικά ζητήματα

  Όλες οι πλατφόρμες που προτείνονται είναι δοκιμασμένες και κορυφαίες στην αγορά. Το τεχνικό τους Support είναι άψογο επίσης. Κάθε άλλη προσωπική σου επιλογή πλατφόρμας, είτε για ασφαλής πληρωμές, για κατασκευή ιστοσελίδων ή για E-Mail Marketing που δεν προτείνεται μέσα στην εκπαίδευση, δεν υποστηρίζεται ούτε τεχνικά ούτε με συμβουλές και θα πρέπει να αναλάβεις μόνος ή μόνη σου. Αυτό δεν προτείνεται.

© Copyright 2020  Η ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ - KICK START® All Right Reserved | Imprint | Privacy & Policy