Στείλε μου Email503
YouTube
YouTube
Instagram
Telegram

Η παγίδα να λειτουργείς σαν πεταλούδα

Από τον Εμμανουήλ Μιχαλίτση

Φυσικά δεν έχει κάτι κακό ή άσχημο η πεταλούδα και ούτε θα την πληρώσει εκείνη, απλά είναι ένα ζωντανό και διδακτικό παράδειγμα για τον άνθρωπο που θα αφεθεί να την παρατηρήσει.

Τι θέλω να πω.

Εσένα τι σε ενδιαφέρει; Να γίνεις ανεξάρτητος οικονομικά.

Αυτό θα το πετύχεις ακολουθώντας μια μέθοδο που είναι εφαρμοσμένη με απτά αποτελέσματα και αυτό είναι το «λουλούδι» που κάθεσαι αυτή τη στιγμή πάνω. Εσύ γιατί να «πετάξεις» και να πας παραπέρα σε άλλο λουλούδι; Για αυτό ανέφερα ως παράδειγμα την πεταλούδα, γιατί πετάει από λουλούδι σε λουλούδι.

Αν όμως εσύ τριγυρνάς (στο διαδίκτυο) από μέθοδο σε μέθοδο και άνθρωπο σε άνθρωπο, τότε δεν θα μείνεις σε μία, ώστε να την ολοκληρώσεις να την εφαρμόσεις να ην αποπερατώσεις και να φτάσεις στα αποτελέσματα που θέλεις!

Αυτό είναι λοιπόν το μήνυμα μου σε αυτό το mail και είναι πολύ σημαντικό να δεις την ουσία του και να την καταλάβεις. Τότε σε ότι κάνεις θα έχεις μια τάση να πηγαίνεις στην ουσία και να μην μένεις στα φαινόμενα. Τότε δεν θα κάνεις αυτό που κάνει η πεταλούδα (που αυτό που κάνει στη φύση είναι τέλειο) και την ώρα που είναι να κερδίσεις κάτι παραπάνω, μια εμπειρία επιπλέον, μια γνώση που θα σε πάει πιο πέρα, να φεύγεις και να πηγαίνεις αλλού.

Δωρεάν εγγραφή στο Newsletter!

Σεβόμαστε τα στοιχεία σου & δεν τα μοιραζόμαστε με τρίτους

Και στην ουσία τι κάνεις; Ξεκινάς πάλι από την αρχή! Φτου και από την αρχή, να καταλάβεις τις μεθόδους της συγκεκριμένης τεχνικής, τις νέες ορολογίες. Που μπορεί να είναι και οι ίδιες αλλά με άλλα ονόματα, αλλά εσύ θα έχεις έναν νέο όγκο στο κεφάλι σου να θυμάσαι. Και όταν έχεις το μυαλό σου υπερφορτωμένο και το έχεις κάνει σαν βάση δεδομένων (database), βαραίνει μετά. Δεν έχει χώρο. Μετά γίνεται αεικίνητο, δυσκίνητο. Και θα το χρειαζόσουν πιο ανάλαφρο, πιο ευκίνητο, να χωρέσει και κάποια έμπνευση. Ποια έμπνευση; Έτσι μπουχτίζεις και τα παρατάς γιατί για άλλη μια φορά γέμισες με άσκοπες και περιττές πληροφορίες.

Ναι αλλά τι έχασες; Άλλη μια ευκαιρία, ίσως την ευκαιρία σου. Και αυτό αν το κάνεις μια φορά έχεις μετά την τάση να το επαναλαμβάνεις …

Τα συμπεράσματα δικά σου.

Με αγάπη,

Εμμανουήλ

© Copyright Start-business-smart.com/blog | Αρχική | Imprint | Privacy Policy | Disclaimer | Κι άλλες κριτικές