Στείλε μου Email503
YouTube
YouTube
Instagram
Telegram

Αυτοματοποίηση: Κορυφαία πλατφόρμα E-Mail Marketing

Από τον Εμμανουήλ Μιχαλίτση

Γεια σου!

Κι εδώ θέλω να σου συστήσω ανεπιφύλακτα την πλατφόρμα Online Marketing που ξεκίνησα πρόσφατα και συνεχίζω να λειτουργώ!

Έχει μερικά εξαιρετικά χαρακτηριστικά που θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις ή να απογειώσεις (αν έχεις ήδη) την επιχείρηση σου.

Ξεκίνησε απλά μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών για να δεις αν σας αρέσει:

Απίστευτη ευκαιρία: ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή 30 ημερών χωρίς να χρειάζεται να αφήσεις την πιστωτική ή χρεωστική σου κάρτα - Κάνε κλικ εδώ!

Και το κερασάκι στην τούρτα: αν αποφασίσεις να κάνεις Upgrade στο PLUS (όπως είχα κάνει εγώ), θα πάρεις και ένα μπόνους € 25,00 για εξαργύρωση για μελλοντικές πληρωμές!

Επίσης θα πάρεις και ένα δωρεάν υψηλού επιπέδου Video Course από την GetResponse αξίας $199,00 που αφορά το E-Mail Marketing, για να ξεκινήσεις επαγγελματικά με τις συμβουλές των έμπειρων ειδικών της, για την άμεση επιτυχία σου!

Θα δεις μέσα πολλά ακόμα έξτρα, κάποια από αυτά είναι η ποικιλία έτοιμων Landingpages (templates) και τα Webinars! Και πολλά άλλα ακόμα, μόνο πρόσεξε σε ποιο πρόγραμμα είναι για να μην τα χάσεις, λέγονται όλα μέσα ξεκάθαρα και αναλυτικά.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

Έχουν 24ωρο support σε Live Chat στα αγγλικά και σε εξυπηρετούν 24 ώρες το 24ωρο! Είναι απίστευτο και σε βοηθάει πάρα πολύ να κάνεις εύκολα και σύντομα τα πρώτα σου βήματα και να μάθεις την πλατφόρμα! Κορυφαίο service!

*αριστερά στην οθόνη σου θα δεις το μπλε κουτάκι που γράφει "Chat 24/7".

Σημείωση: Για μένα δεν ήταν κανένα εμπόδιο και δεν αντιμετώπισα καμία δυσκολία, σε ότι αφορά την γλώσσα, γιατί η πλατφόρμα είναι στα αγγλικά. Βέβαια και σε άλλες γλώσσες, αν εσύ προτιμάς και γνωρίζεις.

Δωρεάν εγγραφή στο Newsletter!

Σεβόμαστε τα στοιχεία σου & δεν τα μοιραζόμαστε με τρίτους

#englisch

Simply start a 30-day free trial to see if you like it - Click here!

And there's a catch, but a great one: if you decide to go PLUS, you'll get a €25.00 bonus to redeem for future payments!

 

Σε χαιρετώ και σου εύχομαι επιτυχία σύντομη!

ΥΓ.: Για σιγουριά εδώ πάλι ο σύνδεσμος:

30 μέρες ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή χωρίς να δώσεις τα στοιχεία σου!

 

© Copyright Start-business-smart.com/blog | Αρχική | Imprint | Privacy Policy | Disclaimer | Κι άλλες κριτικές