Στείλε μου Email503
YouTube
YouTube
Instagram
Telegram

Την σημερινή εποχή πλέον να βγάλεις χρήματα στο internet είναι πιο εύκολο κι απλό από ποτέ!

Από τον Εμμανουήλ Μιχαλίτση

Σε χαιρετώ!

Την σημερινή εποχή τα πράγματα είναι πάρα πολύ πιο εύκολα (σχετικά με το να βγάλεις χρήματα στο διαδίκτυο) σε σύγκριση με το περασμένο διάστημα περίπου έως και 20 χρόνια.

Τι εννοώ με αυτό. Στο θέμα μας (Affili.ate Marketing) αλλά και γενικότερα στις Online Business τα πράγματα ήταν απαιτητικά στο παρελθόν. Το ίδιο είναι και τώρα, μόνο που η διαφορά πια είναι ότι εξελίχθηκαν προγράμματα και εταιρίες που εξειδικεύτηκαν στο να απλοποιήσουν όλες τις διαδικασίες στο διαδίκτυο. Κι αυτό φυσικά, για να κερδίσουν περισσότερους πελάτες με το μέρος τους, απλοποιώντας και διευκολύνοντας παράλληλα.

Αυτό είναι ένα πολύ ευχάριστο αποτέλεσμα και θα σου δώσω ένα παράδειγμα για να καταλάβεις:

Παλιότερα για να έχεις μια ιστοσελίδα χρειαζόταν πολλά χρήματα. Έπρεπε να πληρώσεις έναν προγραμματιστή και επιπλέον να δώσεις κι άλλα χρήματα ώστε η ιστοσελίδα αυτή να είναι ψηλά στις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης. Πολλοί προσπαθούσαν μόνοι τους να το καταφέρουν για να εξοικονομήσουν χρήματα, αλλά είναι μια υπόθεση αρκετά χρονοβόρα και ασύμφορη.

Δωρεάν εγγραφή στο Newsletter!

Σεβόμαστε τα στοιχεία σου & δεν τα μοιραζόμαστε με τρίτους

Πάτησε πάνω στην εικόνα και δες το ζωντανά!

Τώρα υπάρχουν εταιρίες που παρέχουν έτοιμες ιστοσελίδες και μάλιστα όχι απλά το σχέδιο αλλά δοκιμασμένες (τεσταρισμένες) ώστε να προσελκύουν σχεδιαστικά επισκέπτες οι οποίοι παραμένουν στην ιστοσελίδα.

Και επίσης σχέδια (templates) διαφορετικά και προσαρμοσμένα για κάθε τομέα. Παράδειγμα κατάλληλο σχεδιασμό για μια ιστοσελίδα ενός Ιατρείο, μιας καφετέριας, ενός ξενοδοχείου κτλ.

Όλα έτοιμα! Εσύ δεν έχεις απλά να αντικαταστήσεις τις φωτογραφίες και τα κείμενα και να βάλεις τα δικά σου!

Αυτό εν ολίγης είναι μια ε π α ν ά σ τ α σ η! Και σου λύνει τα χέρια όπως τα δικά μου!

Αυτό έχει κάποιο κόστος αλλά πίστεψε με είναι ελάχιστο και προσιτό συν το κυριότερο ότι γλιτώνεις έναν μεγάλο βραχνά πάνω από το κεφάλι σου! Οι σελίδες είναι κατάλληλα προσαρμοσμένες και φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης και σύμφωνα με την πολιτική τους.

Που να τα έκανες όλα αυτά μόνος σου! Αν ήταν τόσο απλό θα το έκαναν όλοι. Τώρα όμως άλλαξε το σκηνικό κι εγώ με τη σειρά μου σε διευκολύνω.

Περίμενε λίγο και θα έχεις με κάθε λεπτομέρεια αυτές τις εταιρίες, όταν είναι η ώρα μαζί με όλα τα άλλα που χρειάζονται.

Μέχρι τότε καλή ανάγνωση και καλή σου συνέχεια!
Εμμανουήλ

ΥΓ.: Εδώ από κάτω σου έχω μια εικόνα για παράδειγμα μιας έτοιμης ιστοσελίδας για να δεις, όπως είπα πλήρης προσαρμοσμένης και τεσταρισμένης σύμφωνα με τις πολιτικές που υπάρχουν γιατί όποιος δεν τις πληρεί, τότε δέχεται μηνύσεις αλλά και απορρίψεις από τις μηχανές αναζήτησης και έτσι επιχείρηση δεν γίνεται!

Πάτησε πάνω στον σύνδεσμο ή την εικόνα για να δεις ζωντανά την ιστοσελίδα -->> Ζωντανά Live

© Copyright Start-business-smart.com/blog | Αρχική | Imprint | Privacy Policy | Disclaimer | Κι άλλες κριτικές