ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ

μέσω FACEBOOK MESSENGER MARKETING - Διάρκεια Video 11' 

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ!» ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ 200 ΑΤΟΜΩΝ
arrow

Όλα έτοιμα για να ξεκινήσεις αμέσως να βγάζεις χρήματα!

 • Θα μάθεις τι σκεπτικό και νοοτροπίες (Mindset)...

  …χρησιμοποιούν οι επιτυχημένοι άνθρωποι, όχι μόνο στις επιχειρήσεις, αλλά γενικά στην ζωή. Πως αδικείς τον εαυτό σου και για ποιο λόγο δεν χρειάζεται ποτέ να έχεις αρνητική στάση προς την ζωή, αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα.

 • Θα μάθεις να βγάζεις χρήματα από το internet...

  …με Affiliate Marketing (χωρίς δικό σου προϊόν) μέσω ενός επαγγελματικού και προετοιμασμένου Chatbot, που εμπεριέχει έτοιμα (Content) κείμενα δημιουργίας εμπιστοσύνης, Quiz, 7 μέρες Coaching, Checklists & E-Books προεγκατεστημένα…

 • Αυτόματες πληρωμές

  Πως και που (σε ποια πλατφόρμα) κάνεις λογαριασμό, από όπου θα πληρώνεσαι και αυτόματα τα χρήματα περνάνε στον τραπεζικό λογαριασμό σου.

 • Ανέβασμα (Install) του Chatbot με 3 μόνο κλικς!

  Σου δείχνω πως θα κάνεις install το Chatbot, όλα τα βήματα και όλα τα κείμενα είναι ήδη έτοιμα και εγκατεστημένα. Απλά αντικαθιστάς κάποιους συνδέσμους, με τον κωδικό σου Affiliate, για να διασφαλίζονται απόλυτα οι προμήθειες σου..

 • Δημιουργικά προώθησης

  Περιλαμβάνονται και θα πάρεις έτοιμα διαφημιστικά κείμενα και φωτογραφίες για τα Social Media, ποικιλία κειμένων E-Mail (σε πρώτο και πληθυντικό πρόσωπο, “εσύ-εσείς”).

 • Συμβουλές E-Mail Marketing

  Συμπεριλαμβάνεται μια σειρά από 5 E-Mail, με έτοιμα κείμενα που στέλνονται αυτόματα με την νέα εγγραφή ενός χρήστη.

Ένα Chatbot μπορεί να κάνει μια συνομιλία από μόνο του με έναν άνθρωπο στο Facebook Messenger Chat και να δώσει σημαντικές πληροφορίες χωρίς την φυσική σου παρουσία, περνώντας πολύ σημαντικά στοιχεία στον χρήστη και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία! Όλα τα κείμενα που θα έχει το Chatbot σου είναι ήδη έτοιμα. Εσύ απλά ακολουθείς τις συγκεκριμένες και εύκολες οδηγίες και το εγκαταθιστάς με 3 μόνο κλικς. Εισάγεις σε κάποια σημεία το δικό σου κωδικό Affiliate Link και όποιος πατήσει και αγοράσει το προϊόν μου, εσύ παίρνεις προμήθεια 50% στον τραπεζικό λογαριασμό σου (που είναι συνδεδεμένος στην πλατφόρμα Αffiliate). Επίσης, αυτός που θα αγοράσει από εσένα, ότι άλλο προϊόν πάρει από εμένα, εσύ θα πάρεις πάλι 50% προμήθεια (Upsell). Όλα τα βήματα σου δείχνονται ένα προς ένα αναλυτικά και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις κάποιο λάθος!

Συμπεριλαμβάνονται Upsells και Updates που γίνονται +extra BONUS έκπληξη, που δεν αναφέρω εδώ!

Επίσης σου δείχνω μια απλή μέθοδος που ονομάζεται "η μέθοδος των βασιλιάδων" από τους Online Marketers της γερμανόφωνης αγοράς, που εκπαιδεύτηκα και συνεχίζω να εκπαιδεύομαι. Χρειάζετα να επενδύσεις μικρά ποσά, αλλά θα έχει πολλά κέρδη πίσω με τις Pay Per Click διαφημίσεις στο Facebook.

Θέλεις κι εσύ ένα μερίδιο από την πίτα στην Facebook Messenger Chatbot Business αγορά, που μόλις τώρα αρχίζει να ανοίγεται; Θα φτάσει χαλαρά σε δισεκατομμύρια τζίρους. Πάρε μέρος, σου δίνεται τώρα η ευκαιρία.

Καλή αξιοποίηση!

ΤΩΡΑ!

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ ΠΑΡΤΟ ΤΩΡΑ!
Ratings & reviews for Emmanouil Michalitsis

ΕΠΩΦΕΛΗΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!

Έτοιμο Messenger Template!

ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ!Μόνο 200 θέσεις

Q & A - Συχνές ερωτήσεις

 • Q.Πόσο κοστίζει το CHATBOT BOOM START;

  A.Το κόστος είναι €50 + το ΦΠΑ, συνολικά €62. Δεν υπάρχουν άλλα κόστη, πλην των διαφημίσεων (Facebook Ads), που προτείνονται για άμεση κερδοφορία και αυτό εξαρτάται πάντα από τα χρήματα (Budget) που θέλεις να διαθέσεις.

 • Q.Πόσος χρόνος χρειάζεται για τα πρώτα κέρδη;

  A.Αυτό εξαρτάται κυριολεκτικά από το πόσο θα καθίσεις να εφαρμόσεις όσα δείχνονται στα Video. Μπορεί να είναι από μερικές ώρες, μέρες έως μερικές εβδομάδες ή μήνες. Αυτό μην σε ανησυχεί όμως, αρκεί να αφιερώνεις καθημερινά κάποιες ώρες και τα αποτελέσματα θα έρθουν. Σημαντικό εδώ είναι να μην τα παρατήσεις!

 • Q.Χρειάζονται γνώσεις ή εμπειρία;

  A.Όχι δεν χρειάζεται να έχεις καμία γνώση τεχνική ή εμπειρία και ούτε γνώσεις Online Marketing. Ο λόγος είναι ότι εξηγούνται όλα διεξοδικά και αναλυτικά, φτάνει να ακολουθήσεις ακριβώς τις οδηγίες και να μην παραβλέψεις κάτι ή να αυτοσχεδιάσεις, κάτι που μπορεί να φέρει αποτυχία.

 • Q.Είναι για αρχάριους ή για προχωρημένους;

  A.Είναι και για τις 2 περιπτώσεις! Η δομή για αρχάριους είναι τέλεια, απλή και εύκολη. Επίσης κάποιος προχωρημένος έχει να δει πράγματα και τεχνικές που δεν γνώριζε ως τώρα, καθώς προέρχονται από την γερμανόφωνη αγορά. Σε κάθε περίπτωση ένας αρχάριος έχει ένα απλοποιημένο περιβάλλον και ένας προχωρημένος μπορεί να πάρει και να μάθει κάποιες τεχνικές ακόμα παραπάνω εξέλιξης.

 • Q.Τι είναι το Chatbot;

  A.Το Chatbot είναι η εφαρμογή Messenger του Facebook, αλλά αυτοματοποιημένη! Δηλαδή υπάρχουν πολύ σημαντικές πληροφορίες (Κείμενα) προεγκατεστημένες, που θα βοηθήσουν τους subscribers σου. Το Chatbot επικοινωνεί με τους subscribers σου και τους δίνει τις πληροφορίες που επιθυμούν χωρίς την δική σου φυσική παρουσία, η σχέση εμπιστοσύνης χτίζεται μόνη της και έτσι εσύ γλιτώνεις χρόνο και κόπο. Επίσης γίνονται αυτόματα πωλήσεις με αυτόν τον τρόπο και ο subscriber είναι απόλυτα ικανοποιημένος, καθώς πέρνει τις πληροφορίες αξίας που χρειάζεται κι εσύ κάνεις Business, χωρίς την παρουσία σου, πράγμα που σου δίνει ελεύθερο χρόνο να κάνεις αυτά που θέλεις.

 • Q.Χρειάζεται πολύ εργασία;

  A.Στην αρχή ναι χρειάζεται εργασία, μέχρι να στηθούν όλα έτσι όπως χρειάζεται. Όσο περισσότερο χρόνο αφιερώσεις στην αρχή τόσο γρηγορότερα θα έρθει η αυτοματοποίηση του συστήματος συναλλαγών και έτσι ο χρόνος εργασίας σου θα μειωθεί πάρα πολύ, ενώ παράλληλα τα κέρδη σου θα τρέχουν συνεχώς. Μετά θα μπορείς να ασχοληθείς με άλλα projects και την αύξηση των κερδών σου.

Copyright - CHATBOT BOOM START. All Rights Reserved

Imprint - Disclaimer - Privacy & Policy - Proven Expert