Στείλε μου Email503
YouTube
YouTube
Instagram
Telegram

Ψυχολογία στο Online Marketing

Από τον Εμμανουήλ Μιχαλίτση

Πολλοί ακούγοντας αυτόν τον όρο πάει ο νους τους στην "τέχνη του να πουλάει κάποιος κάτι" και να επιτυγχάνει έτσι τα πολυπόθητα κέρδη.

Και μάλλον όσοι έχουν μάθει αυτήν την τέχνη απέκτησαν και τα πολλά λεφτά. Όμως εδώ εννοούμε κάτι άλλο πιο ουσιαστικό. Την ψυχολογία του πως είσαι εσύ με σένα μέσα σου και μετά κατ'επέκταση με τους άλλους!

Άρα η ρίζα της ψυχολογίας του Marketing είναι στη ρίζα σου και το πως είσαι εσύ!

Όταν εκπαιδεύονται άλλοι άνθρωποι στο Online Marketing, ένα από τα πρώτα πράγματα που του λέγονται για να το μάθουν, είναι η νοοτροπία το Mindset.

Λέγεται να αποκτήσει κανείς "επιχειρηματική νοοτροπία", αλλά τι να την κάνει κάποιος όταν αποκτήσει αυτό το business mindset αλλά χάσει την ψυχή του;

Θυμίζω και το επικίνδυνο της υπόθεσης, ότι τα πολλά χρήματα γίνονται καταλύτης, δηλαδή ανάλογα με το τι τάσεις έχει κάποιος (καλές ή κακές), τον οδηγούν πολύ πιο γρήγορα προς τα εκεί.

Δωρεάν εγγραφή στο Newsletter!

Σεβόμαστε τα στοιχεία σου & δεν τα μοιραζόμαστε με τρίτους

Παρόλο που αναφέρομαι λίγο γενικά στο θέμα αυτό, νομίζω είναι ξεκάθαρα όσα λέω.

Πολύ πιθανόν και μέσα από εμπειρίες μου, να νομίζουν και εκπαιδεύονται πωλητές πολύ καλά, ώστε να μπορούν να πουλήσουν εύκολα, χρησιμοποιώντας ρητορική πωλήσεων και παρουσιάζοντας πολύ καλά το εκάστοτε προϊόν.

Απλά δεν μιλάω για τέτοιου είδους ψυχολογία, που κατά την γνώμη μου είναι ελλιπείς και εκνευριστική, όπως πολλοί διαπιστώνουμε από τους εκνευριστικούς  πωλητές που παίρνουν τηλέφωνο χωρίς καν να αναφέρουν που το βρήκαν και με τον τρόπο τους πιέζουν να παρουσιάσουν το προϊόν.

Και οι τράπεζες το κάνουν, όχι δεν μιλάω για ένα τέτοιο χαμηλό επίπεδο.

Μιλάω για την απλότητα του έντιμου εμπορίου, δηλαδή το προϊόν ή η υπηρεσία που λύνει το πρόβλημα κάποιου ανθρώπου και έχει μια τιμή που μπορεί να πληρωθεί!

Τόσο απλό είναι!

Αλλά να είναι κάποιος σταθερά σε αυτήν την κατάσταση, να το θέλει και να το έχει αποφασίσει.

Αυτό για να υπάρχει πάντα μια σταθερή βάση και πάντα μια υγιείς και έντιμη σχέση με τον εαυτό του και με τους άλλους, που εδώ εννοούμε αυτούς που θέλει κάποιος να αγοράσουν τα προϊόντα του ως πελάτες.

Όπως βλέπετε τώρα η ουσία έρχεται πρώτη και μετά οι τεχνικές του Marketing και των πωλήσεων!

Οφείλω να το πω ξεκάθαρα πως είναι η αλήθεια που ακολουθώ και ασπάζομαι και σου μεταφέρω έτσι ασφαλείς και αληθινές πληροφορίες.

Εφαρμόζω σε αυτό το κείμενο ακριβώς αυτό που λέει και εύχομαι από καρδιάς να κάνεις το ίδιο, να είσαι απλός, ποιοτικός και ειλικρινής (άντρας ή γυναίκα) και θα γίνεις πλούσιος όσο εσύ το θέλεις και επιθυμείς!

Είπαμε αυτή είναι η βάση της ψυχολογίας και μαζί με την εκπαίδευση, την τεχνική κατάρτιση στο Online Marketing, θα σε οδηγεί από το ένα σκαλοπάτι της επιτυχίας στο επόμενο.

Σου εύχομαι εσένα αναγνώστη κάθε επιτυχία πάνω σε αυτή την βάση.

Και αν σε ενδιαφέρει να ξεκινήσεις στο Online Marketing, μπορείς να ξεκινήσεις δημιουργώντας το δικό σου E-Book, το δικό σου ψηφιακό προϊόν και να μάθεις να το πουλάς online!

Πάτησε στο από πάνω link για να μάθεις περισσότερα ...

Και σου θυμίζω ότι είναι εύκολο κι απλό, αν ακολουθήσεις τον τρόπο και όπως στο δείχνω, διαφορετικά αν δεν έχεις εμπειρία, τότε θα γίνει δύσκολο έως ακατόρθωτο με σύντομους ρυθμούς. Μπορείς φυσικά να μάθεις μόνος σου, τώρα το πόσο θα σου πάρει και αν δεν τα παρατήσεις αυτό είναι ένα άλλο θέμα και είναι δικό σου!

Καλή συνέχεια,

Εμμανουήλ

 

ΥΓ.: Εδώ σου έχω τον σύνδεσμο για το πως μπορείς να δημιουργήσεις ένα ή περισσότερα E-Book & να τα πουλάς online!

© Copyright Start-business-smart.com/blog | Αρχική | Imprint | Privacy Policy | Disclaimer | Κι άλλες κριτικές