Στείλε μου Email503
YouTube
YouTube
Instagram
Telegram

Τι είναι το Affiliate Marketing;

Από τον Εμμανουήλ Μιχαλίτση

Γεια σου!

Σήμερα ...

#business με

#Affiliate Marketing

# Τι είναι;
# Πως και που εφαρμόζεται;
# Πως βγάζεις χρήματα;

#τι είναι:
Σε απλά ελληνικά είναι η σύσταση.
Όμως είναι η σύσταση που γίνεται μέσα από το internet με διάφορους τρόπους, που θα δεις παρακάτω.

Συνώνυμοι όροι είναι:
#διαφήμιση
#προώθηση
#marketing συστάσεων

#πως και που εφαρμόζεται:
Με οποιονδήποτε τρόπο αν έχεις επισκέπτες #onlinetraffic - #visitors, που μπορεί να επισκέπτονται την ιστοσελίδα σου, το Blog σου, τα Social Media Accounts σου, σε συζητήσεις, Forums, Grupps που μπορεί να συμμετέχεις.

Σημείωση: Μην ανησυχείς εν πρώτης αν δεν έχεις δική σου ιστοσελίδα ή Blog, καθώς έχω σε επόμενο μήνυμα ένα ζωντανό παράδειγμα, πως μπορείς να κάνεις Αffiliate Marketing, μόνο με τον λογαριασμό σου στο Facebook και μέσα από το smartphone σου, για παράδειγμα ή με το να στείλεις E-Mails σε φίλους και γνωστούς!

#τεχνικό μέρος και πως βγάζεις τα χρήματα
Στο κάτω μέρος αυτού του E-Mail, θα δεις την πλατφόρμα που συνεργάζομαι #digistore24. Μπορείς να κάνεις εγγραφή (όχι όμως τώρα, θα σου εξηγήσω σε άλλο μήνυμα λεπτομέρειες πως να το κάνεις), εκεί με 2 τρόπους, είτε ως διαφημιζόμενος είτε ως διαφημιστής.
Στην περίπτωση μας ως διαφημιστής. Μόλις ανοίξεις λογαριασμό στην πλατφόρμα, μπορείς να διαλέξεις τα προϊόντα που σου ταιριάζουν για να συστήσεις.

Σημείωση: Η συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι γερμανική και είναι μόνο σε 2 γλώσσες, τα γερμανικά και τα αγγλικά. Υπάρχει και αντίστοιχη ελληνική, που θα σου πω αργότερα για αυτήν, η τεχνική και η λογική είναι όμως οι ίδιες.

Μόλις διαλέξεις το προϊόν, σου παρέχονται δωρεάν δημιουργικά (Banners, κείμενα για E-Mails, κείμενα και φωτογραφίες για Social Media posts), από τις εταιρίες που θέλουν να διαφημιστούν.
Επίσης σου διαθέτεται ένας σύνδεσμος για κάθε προϊόν, που αυτόν ακριβώς τον σύνδεσμο #link εσύ θα προωθήσεις. Συγκεκριμένα αυτός ο σύνδεσμος έχει μέσα τον προσωπικό κωδικό σου ID, δεν χρειάζεται εσύ να κάνεις κάτι άλλο, είναι για να διασφαλιστεί ότι η κάθε σύσταση θα χρεωθεί σε σένα και έτσι και η προμήθεια.
Αυτό γίνεται αυτόματα και να μην ανησυχήσεις καθόλου, οι πλατφόρμες είναι δοκιμασμένες χρόνια και λειτουργούν άψογα, δεν τις συμφέρει να κάνουν αλλιώς, διότι κάνουν καθημερινά εκατομμύρια σε ευρώ τζίρους, ιδίως η digistore24.

#άμεσο παράδειγμα
Ας πούμε ότι θέλεις να προωθήσεις ένα προϊόν #ebook από την ιστοσελίδα μου. Ο σύνδεσμος που θα προωθήσεις θα φαίνεται κάπως έτσι:

https://www.digistore24.com/redir/256194/AFFILIATE/CAMPAIGNKEY

Το AFFILIATE αντικαθίσταται από τον κωδικό σου ID. To CAMPAIGNKEY είναι προαιρετικό, έχει απλώς να κάνει όταν αργότερα θέλεις να δεις από ποια πηγή σου ήρθε αυτή η πώληση. Και να μην το βάλεις δεν έχει τόσο σημασία, αν το κάνεις όμως θα μπορείς να έχεις εικόνα από που ήρθε ο επισκέπτης και η πώληση.
Οπότε ας πούμε ότι ο κωδικός σου είναι emmanouil, ο σύνδεσμος σου θα είναι τότε έτσι:

https://www.digistore24.com/redir/256194/emmanouil/CAMPAIGNKEY

Και αν θέλεις και το CAMPAIGNKEY:

https://www.digistore24.com/redir/256194/emmanouil/facebookpost

Σημείωση: Αυτός ο σύνδεσμος θα είναι καλό να μην είναι μεγάλος αλλά να γίνει μια σμίκρυνση. Αυτό θα το εξηγήσω αργότερα πως γίνεται πολύ απλά. Οι σύνδεσμοι είναι καλό να παραμένουν μικροί.

Όποιος λοιπόν πατήσει αυτόν το σύνδεσμο και κάνει κάποια δράση, εσύ χρεώνεσαι αυτόματα την κίνηση αυτή. Είτε είναι πώληση και πάρεις μια προμήθεια, είτε είναι σύσταση και πάλι πάρεις κάποια προμήθεια. Υπάρχουν διάφορες δράσεις για τις οποίες οι εταιρίες πληρώνουν, αυτό θα το εξηγήσουμε αργότερα.

Τα χρήματα της προμήθειας σου μπαίνουν αυτόματα στον λογαριασμό σου στην πλατφόρμα. Από εκεί, εφόσον έχεις συμπληρώσει τον τραπεζικό σου λογαριασμό, μεταφέρονται με ασφάλεια στην τράπεζα σου και μπορείς να τα σηκώσεις όποτε θέλεις.

#δεύτερο παράδειγμα
Ένα ταξιδιωτικό γραφείο προσφέρει 30% προμήθεια για κάθε αγορά ενός αεροπορικού εισιτηρίου, παράδειγμα στην Νένα Υόρκη και πίστεψε με πάνε πολλοί! Εφόσον έχεις κάνει την προώθηση σου και κάποιος μέσα από τον σύνδεσμο σου αγοράσει το εισιτήριο, μπαίνουν αμέσως στον λογαριασμό σου τα χρήματα που αντιστοιχούν στο 30%. Αν το εισιτήριο κόστιζε €800, εσύ θα πάρεις έτσι απλά €240!

Σημείωση: Δεν χρειάζεται να πληρώσεις κάποιο κόστος για την εγγραφή σου στην πλατφόρμα ή στην εκάστοτε εταιρία που προωθείς κάποιο προϊόν της. Βεβαίως και χρειάζεται μια μικρή προσωπική έρευνα για να βρεις τα κατάλληλα προϊόντα και τα πιο συμφέροντα ποσοστά που δίνουν, κάτι που θα εξηγήσω αργότερα.

Σε αυτό το μήνυμα θα μείνω στο τι είναι το Αffiliate Marketing πως και που χρησιμοποιείται. Όλα τα υπόλοιπα θα ειπωθούν στην πορεία, για αυτό και παραπάνω αναφέρω αρκετές φορές ότι κάποια πράγματα θα εξηγηθούν αργότερα.

Εύχομαι να απόλαυσες αυτές τις πληροφορίες και να σου έδωσαν έμπνευση! Πραγματικά μην ανησυχείς, γιατί όλα εξηγούνται με κάθε κλικ που χρειάζεται να γίνει, θα είναι πολύ απλό, θα το δεις!
Απλά επειδή μπορεί κάποια πράγματα να σου είναι καινούργια, δεν έχεις παρά να
ακολουθείς κατά γράμμα τις οδηγίες.

Επίσης για την digistore24 θα εξηγήσω σε επόμενο μήνυμα πως γίνεται η εγγραφή αναλυτικά!

#digistore24

Δωρεάν εγγραφή στο Newsletter!

Σεβόμαστε τα στοιχεία σου & δεν τα μοιραζόμαστε με τρίτους

Σου εύχομαι καλή συνέχεια μέχρι το επόμενο μήνυμα!

ΥΓ.: Αν πρόσεξες όταν έκανες την επιβεβαίωση εγγραφής στο E-Mail σου, πρόσφερα αυτό το E-Book σε προνομιακή τιμή! Το ξαναβάζω για σένα, αν θέλεις να δεις περισσότερες πληροφορίες για το Affiliate Marketing! Συμφέρει...

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ➡ 9 ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ AFFILIATE MARKETING EINΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ

Εμμανουήλ Μιχαλίτσης
Εμπνευστής και δημιουργός

Ακολούθησε με τα Social Media: Facebook & Instagram

© Copyright Start-business-smart.com/blog | Αρχική | Imprint | Privacy Policy | Disclaimer | Κι άλλες κριτικές